COLORS BLAU-GRANA, COLORS LLEGENDARIS

COLORS BLAU-GRANA, COLORS LLEGENDARIS

Editorial:
LIBROS.COM
Año de edición:
Materia
FÚTBOL: FC BARCELONA
ISBN:
978-84-19174-71-0
Páginas:
186
20,00 €
IVA incluido

Una ciutat mil·lenària. Un club sense parangó. Un estadi inigualable. Una afició excepcional. Les grans estrelles del planeta. Les llums i ombres de les diferents etapes de la seva història. La glòria dels èxits assolits. Dos colors. Un sentiment.

La samarreta del Barça és una icona impassible, llegat i representació del millor club del món, portadora del seu escut i inspiració de generacions. En aquest entranyable volum, Carles Mir Dillet (Figueres, 1977) realitza un recorregut fotogràfic per la història de l’elàstica blaugrana a través de la seva col·lecció personal, contextualitzant totes les etapes per les quals ha passat el club i relatant els moments més difícils i memorables de la seva història passada i present.
Una ciudad milenaria. Un club sin parangón. Un estadio inigualable. Una afición excepcional. Las grandes estrellas del planeta. Las luces y sombras de las distintas etapas de su historia. La gloria de los éxitos cosechados. Dos colores. Un sentimiento.

La camiseta del Barça es un icono impasible, legado y representación del mejor club del mundo, portadora de su escudo e inspiración degeneraciones. En este entrañable volumen, Carles Mir Dillet (Figueres, 1977) realiza un recorrido fotográfico por la historia de la elástica blaugrana a través de su colección personal, contextualizando todas las etapas por las que ha pasado el club y relatando los momentos más difíciles y memorables de su historia pasada y presente.

Artículos relacionados