FUTBOL BASE. PLANIFICACIÓN REAL D´UNA TEMPORADA EN PERÍODE D´ESPECIALITZACIÓ

FUTBOL BASE. PLANIFICACIÓN REAL D´UNA TEMPORADA EN PERÍODE D´ESPECIALITZACIÓ

Editorial:
EDITORIAL WANCEULEN, S.L.
Año de edición:
Materia
FÚTBOL BASE
ISBN:
978-84-9823-230-1
Páginas:
176
-5%
40,00 €
38,00 €
IVA incluido

Podem destacar que aquest llibre ens pot servir com una bona eina de treball, pels continguts i per la claredat de les explicacions i dels gràfics, per estar estructurat tenint prsent els principis de la toria de l’entrenament, eis quals ens possibiliten aplicar els exercicis sense risc pels nostres futbolistes o per la base científica que comporta cada sessió en la seua estructuració.

Els contiguts de les sessions han previst qualsevol situació durant l’entreno, mantenint al jugador actiu en el desenvolupament de la sessió. Aquest és un aspecte molt important per tal de mantenir l’atenció del jugador i també per fet que aquestes sessions s’han realitzat a Lleida, on els hiverns són molt freds, la quai cosa evítaría la possibilita de lesions.

La planifiació utilitzada des del meu punt de vista como a preparador fisic, és idònia, el model ATR ens permet estructurar els nostres entrenaments d’una manera més correcta. El model en qüestió, en futbol base, és interesant per principi de la variabilitat d’entrenament, la qual cosa permet at jugador jove acceptar millor les sessions, evitant la monotonia.

Un altre aspecte important és l’ordre dels objectius que es persegueixen tant a nivell fisic, técnic i tàctic. Podem veure que els autors divideixen la sessió en quatre parts molt ben diferencialdes (escalfament, part principal, part final i tornada a la calma) totes elles perseguint l’objectiu de l’optimizació del rendiment i la formació del jugador buscant arribar en les millors condicions al partit sense oblidar-nos de què el diumengue es juga.

Edu Pons
Preparador Fisic del Gimnàstic de Tarragona, S.A.D.

INDEX
INTRODUCCIÓ
PRIMERA PART: MARC TEÒRIC
1. ESTUDI DELS FACTORS PREDETERMINANTS
2. ESTUDI DEL CICLE D’ENTRENAMENTS
3. CONTINGUTS TÈCNICO-TÀCTICS D’ENTRENAMENT
4. CONTINGUTS FÍSICS D’ENTRENAMENT

SEGONA PART: PROPOSTA DE PLANIFICACIÓ
MACROCICLE PREPARATORI
MACROCICLE COMPETITIU I
MACROCICLE COMPETITIU II
MACROCICLE COMPETITIU III
MACROCICLE COMPETITIU IV
MACROCICLE COMPETITIU V...

Artículos relacionados